Bezoek van de Ballet Pieten

By 24 november 2019juli 6th, 2020Media

Een spontaan bezoekje van de Ballet Pieten bij ons in de dansschool!

De aller kleinste ballerina’s van Peuterballet sloten hun dansles af met de kusjes buiging en ineens klopten er Ballet Pieten op de deur. Nadat de pieten vroegen of ze binnen mochten komen, was er gelukkig nog voldoende tijd om een high-five te geven. Ondertussen hadden de kleuters van kleuterballet de pieten ook gezien en stonden te popelen om naar binnen te gaan.

Ballerina Rosa en de andere meisjes kregen van de Ballet Pieten mooie pietenmutsen op en zo kon het Pieten Ballet beginnen. Samen een ‘spekje en strekje’ oefenen, oftewel de plié, trippelen over de daken en de cadeautjes in de schoorstenen stoppen. De pieten vonden het zo gezellig bij Dance On Point, dat ze van Sinterklaas langer mochten blijven. En dat vonden de jongens en meisjes van Kinderballet en Kidsdance geweldig!

Ballerina Hannah was nieuwsgierig en vroeg aan de pieten hoe ze heten. Pietje Plié en Pietje Spagaat. Voordat de pieten verder konden praten, liet ballerina Léa de spagaat al zien. Wauw!
Het pietenparcours lag klaar en wat werkten de kinderen goed samen. Het cadeautje moest allerlei hindernissen doorstaan en uiteindelijk opgestapeld worden bij Pietje Spagaat. En het lukte!

Kortom, wat was het een leuke ochtend! Pietje Plié en Pietje Spagaat hebben genoten van alle blije kinderen en komen volgend jaar graag weer een kijkje in de dansschool nemen.