Klassiek Ballet volwassenen

Klassiek Ballet volwassenen in Hilversum

Proefles Klassiek Ballet volwassenen aanvragen


Klassiek Ballet volwassenen danslessen

Voor zowel beginnende als gevorderde volwassen dansers is er deze Klassieke Balletles. Beginners starten bij de basistechniek, bij ervaren dansers wordt deze uitgebreid en per leerling bekeken welke uitdaging hij of zij nodig heeft. Gedurende de les worden de oefeningen opgebouwd. Deze worden uitgevoerd aan de barre, au milieu (in het midden) en over de diagonaal. Er is veel aandacht voor de juiste lichaamshouding, spierkracht en souplesse. Klassiek ballet is de ideale basis voor andere dansstijlen.

Duur van de les: 60 minuten.

Lestijden

Maandag 19.00 uur (half gevorderd)
Maandag 20.00 uur (gevorderd)

Kledingvoorschriften

Dance On Point hanteert specifieke kledingvoorschriften voor Klassiek Ballet volwassenen. Deze voorschriften dienen niet alleen als standaard outfit voor de les, maar stellen ook onze docenten in staat om de cursisten optimaal te begeleiden en corrigeren, wat hun vooruitgang bevordert.

Tijdens de balletlessen verwachten we bij Dance On Point dat alle vrouwen met langere haren deze stevig vastmaken. Hierdoor kunnen onze docenten de houding van de nek en rug nauwkeurig corrigeren, en wordt het risico op oogletsel door zwiepende haarpunten geminimaliseerd.

De Danswinkel in Hilversum, gevestigd aan Spoorstraat 13, is volledig op de hoogte van de kledingvoorschriften van Dance On Point. Daarom ontvangt elk lid van onze volwassen Klassiek Ballet groep 10% korting op zijn of haar bestelling.

FAQ

Veel gestelde vragen

Absoluut, dat is mogelijk als er ruimte beschikbaar is in de les en we een volledig ingevuld aanmeldingsformulier voor de proefles van jou hebben ontvangen. Na aanmelding krijg je zo snel mogelijk een bevestiging per e-mail. Daarna ben je van harte welkom bij de aangegeven eerste dansles.

Dat is één les na vrije keus. Na overleg kan tegen betaling van € 10,00 een tweede losse les gevolgd worden. 

Wij adviseren fijn zittende sportkleding; denk hierbij aan een legging, aangesloten top en sokken.

Natuurlijk, dat is mogelijk. Er zijn enkele eigen parkeerplaatsen voor de deur, evenals parkeergelegenheid rondom de dansschool. Parkeren is kosteloos.

Graag mailen naar info@danceonpoint.nl

Als je niet kunt deelnemen aan de dansles is dat je eigen verantwoording, helaas je kunt geen lessen in halen. 

Ontdek de Elegantie van Klassiek Ballet bij Dance On Point

Betreed de wereld van Klassiek Ballet voor volwassenen

Stap in de gracieuze wereld van klassiek ballet bij Dance On Point in Hilversum. Ontdek de tijdloze schoonheid en de elegantie van deze kunstvorm, speciaal ontworpen voor volwassenen die hun passie voor dans willen verkennen en verdiepen.

Professionele begeleiding voor volwassenen

Bij Dance On Point begrijpen we de unieke behoeften van volwassen leerlingen. Onze ervaren en toegewijde instructeurs bieden professionele begeleiding op maat, waarbij ze zowel beginners als gevorderden helpen om hun techniek te verfijnen en hun vaardigheden te verbeteren.

Een Gezonde Uitlaatklep voor lichaam en geest

Klassiek ballet biedt niet alleen een uitstekende fysieke training, maar ook een welkome uitlaatklep voor de geest. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en dompel jezelf onder in de harmonie van beweging, muziek en expressie. Dansen helpt stress te verminderen, bevordert een gezonde houding en verbetert de algehele flexibiliteit en kracht.

Een gemeenschap van gelijkgestemden

Sluit je aan bij onze gemeenschap van gelijkgestemde volwassenen die een passie delen voor klassiek ballet. Ontmoet nieuwe mensen, bouw vriendschappen op en deel de vreugde van het dansen in een ondersteunende en inclusieve omgeving.

Ervaar het zelf: Meld je aan voor een proefles

Laat je verleiden door de gratie en de pracht van klassiek ballet. Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Dance On Point en ontdek de magie van deze tijdloze kunstvorm. Wees klaar om te worden betoverd door de schoonheid van de beweging en om een nieuwe passie te ontdekken die je leven zal verrijken.