Streetdance jeugd

Streetdance jeugd in Hilversum

Proefles Streetdance jeugd aanvragen


Streetdance jeugd danslessen

In deze energieke les kun je losgaan op vette beats, bekende hits en up-tempo muziek. Behalve lekker dansen, wordt er ook gewerkt aan ritmegevoel, spierkracht en de juiste lichaamshouding. We starten met een warming-up om de spieren warm en los te maken. Daarna volgen er technische danscombinaties om je klaar te stomen voor de afsluiting van de les met een toffe choreografie.

Duur van de les: 60 minuten.

Lestijden

Maandag 16.00 uur (9-12 jaar)

Dinsdag 16.00 uur (10-12 jaar)

Woensdag 15.30 uur (9-12 jaar)
Woensdag 17.30 uur (11-13 jaar)

Donderdag 17.00 uur (9-12 jaar)

Vrijdag 15.15 uur (6-8 jaar)
Vrijdag 16.15 uur (7-9 jaar)

Zaterdag 11.15 uur (6-8 jaar)

Kledingvoorschriften

Tijdens de Streetdance jeugd lessen hanteren wij kledingvoorschriften. Graag zien wij alle cursisten met langere haren vast. De kans op onder andere oogletsel door zwiepende haarpunten in het oog wordt geminimaliseerd.

Wat de kleding is fijn zittende (gym)kleding aanbevolen, denk hierbij aan een legging, shirt en een indoor sneaker met non marking zool, dit ter bescherming van de dansvloer. 

FAQ

Veel gestelde vragen

Ja dat kan als er een plek in de les vrij is en wij van jullie een volledig ingevulde proefles aanmelding hebben mogen ontvangen. Je ontvangt z.s.m. na aanmelding een email met de bevestiging.  Vervolgens ben jij en je kind welkom op de eerst aangegeven dansles. 

Dat is één les na vrije keus. Na overleg kan tegen betaling van € 10,00 een tweede losse les gevolgd worden. 

Wij adviseren fijn zittende (sport)kleding; denk hierbij aan een legging of sportbroek, shirt en een binnen sneaker met non marking zool. Anders kan er prima op sokken worden meegedanst, 

Ja dat kan. Er zijn voor de deur beperkte eigen plekken en er zijn parkeermogelijkheden rondom de dansschool. Het is gratis parkeren.

Graag mailen naar info@danceonpoint.nl

Als je niet kunt deelnemen aan de dansles is dat je eigen verantwoording, helaas je kunt geen lessen in halen. 

Streetdance jeugd