Dansschool Blaricum

Dance On Point

Wie wil er nu niet lekker dansen? Kom dansen bij dansschool Dance On Point. Bekijk het brede aanbod aan uiteenlopende soorten dansstijlen en meld je vrijblijvend aan voor een gratis proefles.

Proefles aanvragen


Vanuit Blaricum ben je in ongeveer 20 auto minuten bij Dance On Point in Hilversum. Wij zitten in Kerkelanden vlakbij het winkelgebied.

Hier staan we voor!

Het is belangrijk dat een dansschool aansluit bij de wensen en behoefte van een danser. Daarom heeft Dance On Point hiervoor duidelijke richtlijnen:

  • Persoonlijke aandacht
  • Kleine groepen
  • Veel aandacht voor techniek
  • Voor alle leeftijden en niveaus
  • Kenmerkende dansstijlen
  • Gezellig en huiselijk

Dansen bij Dance On Point

Dansschool Dance On Point, gelegen in het schilderachtige Blaricum, omarmt de ritmische dynamiek van diverse dansstijlen, waarvan de elegante finesse van klassiek ballet tot de bruisende energie van urban fusion reikt. Met een uitgebreid aanbod aan danslessen biedt Dance On Point een stimulerende omgeving voor dansliefhebbers van alle leeftijden en niveaus.

De klassieke balletlessen bij Dance On Point vormen de essentie van gratie en technische beheersing. Hier leren leerlingen de fundamenten van balans, houding en expressie, terwijl ze hun vaardigheden verfijnen met elke gracieuze beweging.

Modern-jazz voegt een eigentijdse flair toe aan het repertoire van de dansschool. Met zijn vloeiende bewegingen en expressieve interpretatie van muziek, biedt deze stijl een platform voor creatieve zelfexpressie en artistieke vrijheid.

Streetdance en hip hop brengen de energie en de urban vibe naar het dansvloer. Leerlingen worden ondergedompeld in de dynamische wereld van freestyle bewegingen en ritmische grooves, waarbij ze de straatcultuur en de nieuwste trends verkennen.

Urban fusion tilt de danservaring naar een hoger niveau door verschillende stijlen te vermengen tot een unieke en verfrissende uitdrukking van danskunst. Deze les moedigt creativiteit aan en daagt dansers uit om grenzen te verleggen en nieuwe paden te verkennen.

Feminine, een stijl die gericht is op het vieren van vrouwelijkheid en kracht, biedt een gelegenheid voor zelfexpressie en empowerment. Met zijn nadruk op elegantie en emotie, nodigt deze les dansers uit om hun innerlijke kracht te omarmen en hun unieke verhaal te vertellen door middel van beweging.

Of je nu een beginner bent die zijn eerste stappen op de dansvloer zet of een ervaren danser die zijn vaardigheden wil verfijnen, bij Dance On Point vind je een gemeenschap van gelijkgestemde individuen die de passie voor dans delen. Met ervaren en gepassioneerde instructeurs aan het roer, biedt de dansschool een ondersteunende en inclusieve omgeving waarin elke danser kan gedijen en zijn ware potentieel kan bereiken.