Dansschool Bussum

Dance On Point

Wie wil er nu niet lekker dansen? Kom dansen bij dansschool Dance On Point. Bekijk het brede aanbod aan uiteenlopende soorten dansstijlen en meld je vrijblijvend aan voor een gratis proefles.

Proefles aanvragen


Vanuit Bussum ben je in slechts 15 minuten met de auto bij Dance On Point in Hilversum. Wij zitten in Kerkelanden vlakbij het winkelgebied.

Hier staan we voor!

Het is belangrijk dat een dansschool aansluit bij de wensen en behoefte van een danser. Daarom heeft Dance On Point hiervoor duidelijke richtlijnen:

  • Persoonlijke aandacht
  • Kleine groepen
  • Veel aandacht voor techniek
  • Voor alle leeftijden en niveaus
  • Kenmerkende dansstijlen
  • Gezellig en huiselijk

Dansen bij Dance On Point

Klassiek Ballet

Binnen het Klassiek Ballet wordt Peuterballet, Kleuterballet, Kinderballet en Ballet voor volwassenen gegeven. Voor alle leeftijden zijn er lessen te volgen. Natuurlijk is er ook aandacht voor de Spitzen lessen!

Modern-Jazz

Ervaring opdoen in het Modern-Jazz? Dance On Point geeft Modern-Jazz lessen voor jong en oud. Weinig of al de nodige ervaring, je bent van harte welkom. Twijfels? Neem dan vrijblijvend een proefles.

Streetdance

Dansen en energie opdoen tijdens de beats van nu? Volg de Streetdance lessen van Dance On Point. Leer je dansbewegingen verbeteren en dansen was nog nooit zo leuk. Heb je een twijfel of Streetdance wat voor je is neem dan gerust een proefles.

Feminine / high heels

De leukste Feminine lessen uit de omgeving. Elke les weer nieuwe dans moves waar jij je vrienden mee jaloers kan maken. De docente is vakkundig en weet je altijd weer te prikkelen met gave bewegingen.

Bussum

Bussum ligt centraal in het Gooi. Bussum is officieel een dorp en heeft een duidelijke centrumfunctie voor de omgeving. Bussum is vanwege de gunstige ligging erg geliefd onder mensen die werken in de randstad en toch in rust willen wonen, nabij uitvalswegen. Het wonen in Bussum is gemoedelijk en er is veel te zien en doen.

Bussum is knus en gezellig. Bussum is onder andere bekend vanwege het Spant. Een locatie waar verschillende optredens plaatsvinden waaronder een jaarlijkse show van Dance On Point