Dansschool Kerkelanden

Dance On Point

Wie wil er nu niet lekker dansen? Kom dansen bij dansschool Dance On Point. Bekijk het brede aanbod aan uiteenlopende soorten dansstijlen en meld je vrijblijvend aan voor een gratis proefles.

Proefles aanvragen


Hier staan we voor!

Het is belangrijk dat een dansschool aansluit bij de wensen en behoefte van een danser. Daarom heeft Dance On Point hiervoor duidelijke richtlijnen:

  • Persoonlijke aandacht
  • Kleine groepen
  • Veel aandacht voor techniek
  • Voor alle leeftijden en niveaus
  • Kenmerkende dansstijlen
  • Gezellig en huiselijk

Dansen bij Dance On Point

Dansschool Dance On Point, gelegen in het hart van Kerkelanden, Hilversum, is een bruisend centrum waar passie voor dans tot leven komt. Met een gunstige locatie aan de Franciscusweg 10a 14, verwelkomt Dance On Point dansliefhebbers van alle leeftijden en niveaus.

De dansschool staat bekend om zijn uitstekende instructeurs die niet alleen deskundig zijn in verschillende dansstijlen, maar ook gepassioneerd zijn om hun kennis en vaardigheden over te dragen. Of je nu een doorgewinterde danser bent of net begint met je dansreis, er is voor iedereen iets te ontdekken en te leren bij Dance On Point.

Het aanbod van dansstijlen is gevarieerd en omvat alles van klassiek ballet tot moderne dans, van hip-hop tot Streetdance en nog veel meer. Dit biedt dansers de mogelijkheid om hun horizon te verbreden en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen terwijl ze genieten van een inspirerende en ondersteunende omgeving.

Naast reguliere lessen biedt Dance On Point ook workshops, masterclasses en optredens om de leerervaring te verrijken en de gemeenschap van dansliefhebbers te versterken. Deze evenementen vormen niet alleen een gelegenheid om te groeien als danser, maar ook om nieuwe vriendschappen te sluiten en de passie voor dans te delen met gelijkgestemde individuen.

De faciliteiten van Dance On Point zijn modern en uitnodigend, met ruime dansstudio’s die zijn uitgerust met professionele geluids- en lichtsystemen. Dit zorgt voor een optimale leeromgeving waarin dansers zich vrij kunnen uiten en hun artistieke potentieel kunnen verkennen.

Of je nu danst voor plezier, fitness of professionele aspiraties, Dance On Point biedt de perfecte setting om je passie voor dans te cultiveren en te vieren. Sluit je aan bij de gemeenschap van dansliefhebbers bij Dance On Point en laat je inspireren om te bewegen, te groeien en te stralen op het podium van het leven.