Dansschool Eemnes

Dance On Point

Wie wil er nu niet lekker dansen? Kom dansen bij dansschool Dance On Point. Bekijk het brede aanbod aan uiteenlopende soorten dansstijlen en meld je vrijblijvend aan voor een gratis proefles.

Proefles aanvragen


Vanuit Eemnes ben je met de auto in 16 minuten bij Dance On Point in Hilversum. Wij zitten in Kerkelanden vlakbij het winkelgebied.

Hier staan we voor!

Het is belangrijk dat een dansschool aansluit bij de wensen en behoefte van een danser. Daarom heeft Dance On Point hiervoor duidelijke richtlijnen:

  • Persoonlijke aandacht
  • Kleine groepen
  • Veel aandacht voor techniek
  • Voor alle leeftijden en niveaus
  • Kenmerkende dansstijlen
  • Gezellig en huiselijk

Dansen bij Dance On Point

Welkom bij dansschool Dance On Point in het pittoreske Eemnes, waar passie en beweging samenkomen in een levendige dansgemeenschap. Bij ons vind je een scala aan dansstijlen, ontworpen om de artistieke ziel te voeden en de dansvaardigheden te verfijnen.

Klassiek Ballet
Stap in de gracieuze wereld van klassiek ballet bij Dance On Point. Van Peuterballet tot Spitzenlessen, onze ervaren instructeurs begeleiden dansers van alle leeftijden en niveaus bij het ontdekken van de schoonheid en techniek van deze eeuwenoude kunstvorm.

Modern-Jazz
Voel de ritmische pulsen en expressieve bewegingen van modern-jazz tijdens onze lessen. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, bij Dance On Point in Eemnes vind je een uitnodigende omgeving om je dansvaardigheden te ontwikkelen en je creativiteit te uiten.

Streetdance en Hip Hop
Duik in de energieke wereld van streetdance en hip hop, waar je je kunt laten meevoeren door de nieuwste beats en moves. Onze instructeurs helpen je om je dansbewegingen te verbeteren terwijl je plezier hebt en jezelf uitdrukt op de dansvloer.

Urban Fusion
Verken de grenzen van dans met onze Urban Fusion-lessen, waar verschillende stijlen samenkomen om een unieke en opwindende danservaring te creƫren. Laat je inspireren door de diversiteit van urban dance en ontdek nieuwe manieren om jezelf uit te drukken.

Feminine
Vier vrouwelijkheid en kracht met onze Feminine-lessen, waar elegantie en zelfexpressie samenkomen. Leer nieuwe dansmoves en voel je zelfverzekerd terwijl je je innerlijke kracht ontdekt op de dansvloer.

Of je nu een beginnende danser bent of al jarenlang danst, bij Dance On Point in Eemnes vind je een warme en ondersteunende gemeenschap die je aanmoedigt om te groeien en te stralen in elke dansstijl die je kiest. Kom langs en ervaar de magie van dans bij Dance On Point.