Dansschool Kortenhoef

Dance On Point

Wie wil er nu niet lekker dansen? Kom dansen bij dansschool Dance On Point. Bekijk het brede aanbod aan uiteenlopende soorten dansstijlen en meld je vrijblijvend aan voor een gratis proefles.

Proefles aanvragen


Vanuit Kortenhoef ben je in 10 auto minuten bij Dance On Point in Hilversum. Wij zitten in Kerkelanden vlakbij het winkelgebied.

Hier staan we voor!

Het is belangrijk dat een dansschool aansluit bij de wensen en behoefte van een danser. Daarom heeft Dance On Point hiervoor duidelijke richtlijnen:

  • Persoonlijke aandacht
  • Kleine groepen
  • Veel aandacht voor techniek
  • Voor alle leeftijden en niveaus
  • Kenmerkende dansstijlen
  • Gezellig en huiselijk

Dansen bij Dance On Point

Danslessen volgen in Kortenhoef

Wie danslessen wilt volgen in Kortenhoef kan bij de dansschool Dance On Point aan de gang. Dance On Point zit aan de rand van Hilversum en is hierdoor goed bereikbaar. Wij zijn gevestigd aan de goede kant wanneer je uit Kortenhoef komt.

De dansschool die voornamelijk actief is in de lessen van Klassiek Ballet, Modern-Jazz en Streetdance is onder begeleiding van professionele docenten zeer actief in het geven van lessen voor de aller kleinste, denk hierbij aan de leeftijd van 2,5 jaar, tot volwassenen en alles wat daar tussen in zit.

Klassiek Ballet

Klassiek Ballet lessen volgen. Van Peuterballet, Kleuterballet en ballet voor jeugd en volwassen. Ook de Spitzen les is hierbij aanwezig!

Modern-Jazz

Voor het volgen van Modern-Jazz lessen kan je bij Dance On Point terecht. Deze lessen worden gegeven aan de jeugd en aan volwassenen. Twijfel je of dit iets voor je is neem dan een proefles.

Streetdance

Lekker dansen op de beats van nu en werken aan betere dansbewegingen? Dan is het volgen van Streetdance is een juiste keuze. Schrijf je in of neem een proefles om het te ervaren.

Feminine / high heels

Lekker dansen en de gaafste dansbewegingen eigen maken? Kom dan de Feminine lessen bij Dance On Point volgen.

Kortenhoef

Het in een bosrijke omgeving gelegen dorp Kortenhoef bestaat uit twee delen. Het nieuwere deel dat tegen ‘s-Graveland aan ligt en het oude deel bij de Kortenhoefse Dijk.
Kortenhoef valt samen met andere dorpen uit de omgeving onder de gemeente Wijdemeren. Het dorp dat op een veenondergrond is gebouwd is vooral bekend om zijn Kortenhoefse Plassen.