Dansschool Loosdrecht

Dance On Point

Wie wil er nu niet lekker dansen? Kom dansen bij dansschool Dance On Point. Bekijk het brede aanbod aan uiteenlopende soorten dansstijlen en meld je vrijblijvend aan voor een gratis proefles.

Proefles aanvragen


Vanuit Loosdrecht ben je in 8 minuten bij Dance On Point in Hilversum. Wij zitten in Kerkelanden vlakbij het winkelgebied.

Hier staan we voor!

Het is belangrijk dat een dansschool aansluit bij de wensen en behoefte van een danser. Daarom heeft Dance On Point hiervoor duidelijke richtlijnen:

  • Persoonlijke aandacht
  • Kleine groepen
  • Veel aandacht voor techniek
  • Voor alle leeftijden en niveaus
  • Kenmerkende dansstijlen
  • Gezellig en huiselijk

Dansen bij Dance On Point

Danslessen volgen

Voor het volgen van danslessen in Loosdrecht is er een dansschool nodig. Net buiten Loosdrecht in Hilversum zit Dance On Point. Een dansschool met lessen in Klassiek Ballet, Modern-Jazz en Streetdance. De danslessen worden al gegeven aan leeftijden vanaf 2,5 jaar met de Peuterballet lessen. Ook tieners en volwassenen volgen hier hun danslessen.

Klassiek Ballet als basis

Van Peuterballet, Kleuterballet en ballet voor volwassen. Voor alle leeftijden zijn er Klassiek Ballet lessen te volgen. En natuurlijk mogen de Spitzen lessen hierbij niet ontbreken!

Modern-Jazz

Modern-Jazz lessen voor jong en oud. Geen ervaring of veel ervaring, je bent van harte welkom bij Dance On Point. Twijfel je of dit iets voor je is neem dan een proefles.

Streetdance

Dansen op (urban)beats en je dansbewegingen verbeteren? Schrijf je in voor Streetdance of neem een proefles om het te ervaren. Dansen was nog nooit zo leuk!

Feminine: stoer, sexy en vrouwelijk

Dansen op (urban)beats en je dansbewegingen verbeteren willen we allemaal. Ben jij de volgende die deze naar een hoger niveau wilt brengen? Schrijf je dan in voor een Feminine proefles bij Dance On Point.

Loosdrecht en haar plassen

Loosdrecht is een dorp in de gemeente Wijdemeren en is opgesplitst in 2 delen, te weten: Oud- en Nieuw-Loosdrecht. Loosdrecht is voor veel omwonende bekend om zijn plassen (de Loosdrechtse Plassen). Veel mensen uit Hilversum trekken er op zomerse dagen volop op uit om in Loosdrecht verkoeling en vertier aan de waterkant te vinden.

Veel mensen komen met de fiets naar de Plassen en dit maakt het een levendige en sportieve omgeving, zeker als je de zeilers op het water hierin ook meeneemt.