Modern-Jazz jeugd

Modern-Jazz jeugd in Hilversum

Proefles Modern-Jazz jeugd aanvragen


Modern-Jazz jeugd danslessen

De Modern/Jazz lessen starten met een warming-up om de spieren sterk, warm en flexibel te maken. Technische oefeningen zijn de basis van deze les. Ze zijn nodig om de uitdagende combinaties over de diagonaal uit te kunnen voeren. De les wordt afgesloten met een fijne, mooie en op zijn tijd pittige choreografie. Er wordt gedanst op zowel instrumentale muziek als pop, house en bekende hits. Manon ontwikkelde een kenmerkende, eigen stijl en daarmee zijn de Modern/Jazz lessen bij Dance on Point uniek.

Duur van de les: 60 minuten.

Lestijden

Maandag 18.00 uur (10-13 jaar)

Dinsdag 17.00 uur (10-13 jaar)
Dinsdag 18.00 uur (14-16 jaar)

Woensdag 16.30 uur (9-11 jaar)
Woensdag 16.45 uur (6-8 jaar)

Kledingvoorschriften

Tijdens onze danslessen Modern-Jazz, hanteren we bij Dance On Point specifieke kledingrichtlijnen. Deze kleding vormt tevens een basis outfit voor onze optredens, en stelt onze docenten in staat om onze leerlingen nauwkeurig te begeleiden.

Wij adviseren de deelnemers met lang haar, hun haar vast te dragen, waardoor onze instructeurs de houding van nek en rug beter kunnen aanwijzen en het risico op oogletsel door zwaaiende haarlokken wordt verminderd.

De Danswinkel in Hilversum (Spoorstraat 13) is bekend met onze kledingvoorschriften bij Dance On Point, en elk van onze leden ontvangt 10% korting op hun aankopen.

FAQ

Veel gestelde vragen

Ja dat kan als er een plek in de les vrij is en wij van jullie een volledig ingevulde proefles aanmelding hebben mogen ontvangen. Je ontvangt z.s.m. na aanmelding een email met de bevestiging.  Vervolgens ben jij en je kind welkom op de eerst aangegeven dansles. 

Dat is één les na vrije keus. Na overleg kan tegen betaling van € 10,00 een tweede losse les gevolgd worden. 

Wij adviseren fijn zittende (sport)kleding; denk hierbij aan een legging, shirt en sokken. 

Ja dat kan. Er zijn voor de deur beperkte eigen plekken en er zijn parkeermogelijkheden rondom de dansschool. Het is gratis parkeren.

Graag mailen naar info@danceonpoint.nl

Als je niet kunt deelnemen aan de dansles is dat je eigen verantwoording, helaas je kunt geen lessen in halen. 

Modern-Jazz jeugd