Dansschool Laren

Dance On Point

Wie wil er nu niet lekker dansen? Kom dansen bij dansschool Dance On Point. Bekijk het brede aanbod aan uiteenlopende soorten dansstijlen en meld je vrijblijvend aan voor een gratis proefles.

Proefles aanvragen


Vanuit Laren ben je in ongeveer 15 minuten met de auto bij Dance On Point in Hilversum. Wij zitten in Kerkelanden vlakbij het winkelgebied.

Hier staan we voor!

Het is belangrijk dat een dansschool aansluit bij de wensen en behoefte van een danser. Daarom heeft Dance On Point hiervoor duidelijke richtlijnen:

  • Persoonlijke aandacht
  • Kleine groepen
  • Veel aandacht voor techniek
  • Voor alle leeftijden en niveaus
  • Kenmerkende dansstijlen
  • Gezellig en huiselijk

Dansen bij Dance On Point

Klassiek Ballet

Klassiek Ballet is er voor alle leeftijden zo wordt er Peuterballet, Kleuterballet, Kinderballet en Ballet voor volwassenen en zelfs senioren gegeven. Vanzelfsprekend wordt er ook aandacht gegeven aan de Spitzen lessen.

Modern-Jazz

Dance On Point geeft Modern-Jazz danslessen aan jong en oud, beoefend en starters. Iedereen is van harte welkom bij de Modern-Jazz lessen. Neem bij twijfel een vrijblijvende proefles en wie weet ben je daarna wekelijks bij de lessen.

Streetdance

Heerlijk dansen op hedendaagse muziek van nu? Met onze danslessen weten wij elk les weer klaar te stomen voor nieuwe bewegingen en technieken. Van de Streetdance lessen, die er voor elke leeftijd is, krijg je enorm veel energie en een fijn gevoel.

Feminine

De nieuwste Feminine lessen uit de omgeving. Deze dans staat ook wel bekend als High heels lessen. Leer elke les weer nieuwe moves en daag je vrienden uit met je geleerde dansbewegingen.

Laren, een warm dorp

Met zekerheid wel te zeggen het meest knusse dorp van het Gooi. Laren bruist van gezelligheid en staat in de zomer vol in het leven. Rondom de Brink, waar de fontein uit de vijver het water omhoog spuwt, worden leuke culturele bijeenkomsten georganiseerd. Ook het wonen in Laren is erg fijn. Door de mooie centrale ligging en de groene omgeving is het een zeer geliefd dorp om te wonen.
Waar gewoond wordt, wordt geleefd en waar geleefd wordt wordt natuurlijk gedanst. Dance On Point staat voor al uw aanvragen open.