Dansschool ‘s-Graveland

Dance On Point

Wie wil er nu niet lekker dansen? Kom dansen bij dansschool Dance On Point. Bekijk het brede aanbod aan uiteenlopende soorten dansstijlen en meld je vrijblijvend aan voor een gratis proefles.

Proefles aanvragen


Vanuit ‘s-Graveland ben je in enkele auto minuten bij Dance On Point in Hilversum. Wij zitten in Kerkelanden vlakbij het winkelgebied.

Hier staan we voor!

Het is belangrijk dat een dansschool aansluit bij de wensen en behoefte van een danser. Daarom heeft Dance On Point hiervoor duidelijke richtlijnen:

  • Persoonlijke aandacht
  • Kleine groepen
  • Veel aandacht voor techniek
  • Voor alle leeftijden en niveaus
  • Kenmerkende dansstijlen
  • Gezellig en huiselijk

Dansen bij Dance On Point

In het hart van ‘s-Gravenland, waar de straten gevuld zijn met de cadans van de stad, bevindt zich een ware oase van beweging, expressie en verbondenheid – Dance On Point. Als een schitterende parel temidden van de alledaagse drukte, biedt deze dansschool een thuis voor degenen die dans beschouwen als meer dan slechts een beweging; het is een levensader, een kunstvorm, een manier van zijn.

Gedragen door een erfenis van elegantie en discipline, omarmt Dance On Point de tijdloze gratie van het klassiek ballet. Hier worden de dansers geïnspireerd door de sierlijke bewegingen, de verfijnde techniek en de verhalende kracht die inherent zijn aan deze eeuwenoude stijl. Onder de zachte gloed van de studioverlichting vinden studenten een ruimte waar ze kunnen groeien, bloeien en hun innerlijke ballerina kunnen ontdekken.

Maar dans is veelzijdig, en bij Dance On Point wordt die veelzijdigheid gevierd met een spectrum van stijlen die de moderne tijd weerspiegelen. In de klanken van ritmische jazz en de vloeiende bewegingen van modern-jazz vinden dansers een vrijheid van expressie die hun ziel voedt. Streetdance voegt een element van rauwe energie toe, waarbij de straten dienen als podium en zelfexpressie de leidraad is.

Voor degenen die de stedelijke beat omarmen, biedt Dance On Point een reis naar de frontlinie van de dansinnovatie. Urban Fusion en Hip Hop brengen de pulserende energie van de straat naar de studio, waar elke beweging een verhaal vertelt van cultuur, gemeenschap en zelfontdekking. Het is een wereld waar grenzen vervagen en creativiteit vrijelijk stroomt, waar dansers hun unieke stemmen vinden te midden van het collectieve ritme van de stad.

En dan is er nog de Femme Fatale, waarbij de kracht en gratie van het vrouwelijke worden gevierd door middel van dans. Deze stijl, doordrenkt met sensualiteit en empowerment, nodigt dansers uit om hun innerlijke godin te omarmen en te stralen op de dansvloer als nooit tevoren.

Bij Dance On Point is dansen meer dan alleen bewegen op muziek; het is een reis van zelfontdekking, van verbinding en van groei. Hier, in deze heilige ruimte van creativiteit, worden niet alleen danspassen geleerd, maar worden levens verrijkt en harten vervuld. Welkom bij Dance On Point, waar elke stap een verhaal vertelt en elke dans een moment van pure magie is.