Modern-Jazz volwassenen

Modern-Jazz volwassenen in Hilversum

Proefles Modern-Jazz volwassenen aanvragen


Modern-Jazz volwassenen danslessen

De Modern/Jazz lessen starten met een warming-up om de spieren sterk, warm en flexibel te maken. Technische oefeningen zijn de basis van deze les. Ze zijn nodig om de uitdagende combinaties over de diagonaal uit te kunnen voeren. De les wordt afgesloten met een fijne, mooie en op zijn tijd pittige choreografie. Er wordt gedanst op zowel instrumentale muziek als pop, house en bekende hits. Manon ontwikkelde een kenmerkende, eigen stijl en daarmee zijn de Modern/Jazz lessen bij Dance on Point uniek.

Duur van de les: 60 minuten.

Lestijden

Dinsdag 19.00 uur (gevorderd)

Kledingvoorschriften

Om eenheid te creëren in de danslessen, hebben wij voorgeschreven kledingvoorschriften. Zo kan de docent de cursist optimaal corrigeren, wat ter bevordering is voor de danser.

Tijdens de Modern-Jazz lessen zien de docenten graag alle deelnemers met lange haren vast. De docente kan hierdoor de houding van de hals en rug correct corrigeren en kans op oogletsel door zwiepende haarpunten in het oog wordt geminimaliseerd.

FAQ

Veel gestelde vragen

Absoluut, dat is mogelijk als er ruimte beschikbaar is in de les en we een volledig ingevuld aanmeldingsformulier voor de proefles van jou hebben ontvangen. Na aanmelding krijg je zo snel mogelijk een bevestiging per e-mail. Daarna ben je van harte welkom bij de aangegeven eerste dansles.

Dat is één les na vrije keus. Na overleg kan tegen betaling van € 10,00 een tweede losse les gevolgd worden. 

Wij adviseren fijn zittende sportkleding; denk hierbij aan een legging, aangesloten top en sokken.

Natuurlijk, dat is mogelijk. Er zijn enkele eigen parkeerplaatsen voor de deur, evenals parkeergelegenheid rondom de dansschool. Parkeren is kosteloos.

Graag mailen naar info@danceonpoint.nl

Als je niet kunt deelnemen aan de dansles is dat je eigen verantwoording, helaas je kunt geen lessen in halen. 

Modern-Jazz volwassenen