Dansschool Nederhorst Den Berg

Dance On Point

Wie wil er nu niet lekker dansen? Kom dansen bij dansschool Dance On Point. Bekijk het brede aanbod aan uiteenlopende soorten dansstijlen en meld je vrijblijvend aan voor een gratis proefles.

Proefles aanvragen


Vanuit Nederhorst den Berg ben je in 10 auto minuten bij Dance On Point in Hilversum. Wij zitten in Kerkelanden vlakbij het winkelgebied.

Hier staan we voor!

Het is belangrijk dat een dansschool aansluit bij de wensen en behoefte van een danser. Daarom heeft Dance On Point hiervoor duidelijke richtlijnen:

  • Persoonlijke aandacht
  • Kleine groepen
  • Veel aandacht voor techniek
  • Voor alle leeftijden en niveaus
  • Kenmerkende dansstijlen
  • Gezellig en huiselijk

Dansen bij Dance On Point

In het idyllische Nederhorst Den Berg straalt een levendige energie uit een bijzondere plek: Dansschool Dance On Point. Gelegen te midden van de betoverende schoonheid van dit Nederlandse dorpje, is Dance On Point de toevluchtsoord voor dansliefhebbers van alle leeftijden en niveaus. Met een scala aan danslessen die zowel inspireren als uitdagen, heeft deze school een naam opgebouwd als een broeinest van creativiteit en expressie.

Klassiek Ballet: Voor degenen die dromen van gracieuze bewegingen en elegantie, biedt Dance On Point een rigoureus balletprogramma onder leiding van ervaren instructeurs. Hier leren studenten de essentie van klassiek ballet, van de verfijnde posities tot de betoverende pirouettes.

Modern-Jazz: In de wereld van de moderne dans is jazz een vorm die vrijheid en ritme omarmt. Met Modern-Jazzlessen brengt Dance On Point de essentie van jazzmuziek tot leven door middel van innovatieve choreografie├źn en dynamische bewegingen die het hart verheffen en de ziel voeden.

Streetdance en Hip Hop: Voor degenen die de straten als hun dansvloer beschouwen, biedt Dance On Point een bruisend Streetdance- en Hip Hop-programma. Hier worden de nieuwste moves en trends gevierd, en worden studenten aangemoedigd om hun eigen stijl te omarmen terwijl ze de essentie van urban dansen ontdekken.

Urban Fusion: Als een samensmelting van verschillende dansstijlen, biedt Urban Fusion een platform voor experimentatie en vernieuwing. Dansers worden uitgenodigd om grenzen te verleggen, traditionele grenzen te doorbreken en hun creativiteit de vrije loop te laten in een omgeving die diversiteit en individualiteit koestert.

Feminine: Dance On Point erkent de kracht en gratie van vrouwelijke expressie en biedt daarom speciale lessen aan die zijn ontworpen om de vrouwelijke energie te vieren. Deze lessen combineren techniek met sensualiteit en empowerment, waardoor vrouwen een ruimte hebben om zichzelf uit te drukken en hun zelfvertrouwen te vergroten.

Of je nu een beginner bent die net begint aan zijn dansreis of een ervaren danser die op zoek is naar verdieping, Dance On Point biedt een warme en ondersteunende gemeenschap waarin iedereen kan gedijen. Met gepassioneerde instructeurs, state-of-the-art faciliteiten en een gevarieerd lesaanbod is deze dansschool niet alleen een plek om te leren dansen, maar ook om vriendschappen te sluiten, zelfvertrouwen op te bouwen en een levenslange liefde voor dans te cultiveren. Kom langs bij Dance On Point en laat je betoveren door de magie van beweging, passie en creativiteit.