FAQ

Staat je vraag en antwoord er niet tussen, neem dan contact via info@danceonpoint.nl

Ja dat kan als wij plek in de les vrij hebben en wij van u een volledig ingevulde aanmelding over het internet hebben mogen ontvangen. U ontvangt z.s.m. na aanmelding een email met de bevestiging.  Vervolgens bent u of je kind welkom op de eerst aangegeven dansles. 

Dat is één les na vrije keus. Na overleg kan tegen betaling van € 10,00 een tweede losse les gevolgd worden. 

Wij adviseren fijn zittende (sport)kleding; denk hierbij aan een legging, shirt en sokken. Voor de Urban lessen eventueel een binnen sneaker met non marking zool.

Alle danslessen worden gegeven aan de Franciscusweg 10 a 14 in Hilversum.

Ja, dat kan zeker. Er zijn enkele eigen parkeerplaatsen beschikbaar voor de deur en er zijn ook parkeermogelijkheden rondom de dansschool. Het parkeren is kosteloos.

Alle maandbedragen worden middels een automatische incasso rond de 1e van de maand afgeschreven van het door de klant ingevoerde gebruikte IBAN-nummer.

Indien jw niet aanwezig kunt zijn in de les dan graag melding van maken op het volgende email adres: info@danceonpoint.nl

Het is je eigen verantwoordelijkheid als je niet aan de dansles kunt deelnemen; helaas kunnen gemiste lessen niet worden ingehaald.

De kinderen schuiven niet automatisch door. Op moment van de proefles als einde seizoen wordt gekeken naar de leeftijd van de kinderen en er wordt overleg gepleegd met de betreffende docent die de les geeft. N.a.v. die informatie schuift uw zoon/dochter een les door of blijven ze in dezelfde les. Wij gaan zeer zorgvuldig om met het plaatsen van kinderen; mochten er schuivingen plaats vinden dan is dat altijd omdat het beter is voor het kind en houden we hier nauw contact over met de ouders.
Alle vrije dagen en vakanties kunt u vinden op onze jaaragenda.

Om de kwaliteit, continuïteit en rust in de lessen te bewaken laten wij geen vriendjes of vriendinnetjes toe in de les. Daarvoor zijn er speciale  vriendenweken in het seizoen ingelast. 

Nee, aanmeldingen zijn persoonsgebonden.

Mail de opzegging met daarin de voor- achternaam, lesdag en lestijd van cursist naar info@danceonpoint.nl

Wij communiceren alleen belangrijke mededelingen omtrent de lessen en eventuele gerelateerde dansactiviteiten. Dit doen wij per email. Verandert uw mail, laat ons dat dan weten, wij verwerken de wijziging in de software. Het is daarom essentieel dat u onze mail kan ontvangen en deze volledig leest! (controleer uw Spam filter instellingen en wees alert bij het lezen van mail op smartphones en tabloids.) Wij nemen geen verantwoording voor niet ontvangen email.