Danswedstrijd 08-12-2019

DIVA’S ON POINT HUN EERSTE DANSWEDSTRIJD EN DIRECT BRONS MEE NAAR HUIS!

Na zes uur pittige danstrainingen, gingen de zeven meiden met veel enthousiasme en spanningen de wedstrijd in.

Om de team spirit te versterken en de ochtend leuk in te gaan, verzamelden het team ’s ochtends vroeg in de dansschool. De make-up werd fijntjes aangebracht, want met speciaal theaterlicht dat op het podium schijnt, is het van belang dat het gezicht geaccentueerd wordt en dus niet weg vlakt. De haren gingen door middel van mouse en haarlak in een strakke hoge paardenstaart  naar achteren en als laatste.. Diva’s On Point konden het niet laten om een TikTok dansje te doen, even zo veel mogelijk spanningen eruit schudden.

Ondertussen was het 07:30 uur, tijd om de auto’s in te stappen. Op naar het evenement Shell We Dance dat plaatsvond in Theater De Meerse in Hoofddorp.

De danswedstrijd begon en Diva’s On Point gingen zonder enige kennismaking van te voren met het podium als vierde dansgroep het toneel op. De beginpose werd uitgelicht, muziek ging aan.. En Diva’s On Point rockten de planken uit het podium!

Nadat vele dansgroepen hadden opgetreden, was dan eindelijk de finale met daarin de uitslagen. En ja hoor..! Voor het eerst deelnemen aan de danswedstrijd Shell We Dance en meteen met een beker naar huis. Als derde plek zijn de meiden geëindigd, wat een prestatie!