Eindvoorstelling in Spant 2022

Urban Fusion, klassiek ballet, modern-jazz en streetdance….zo maar wat dansstijlen die dansschool Dance On Point uit Hilversum liet zien in de jaarlijkse eindvoorstelling. Dance On Point staat bekend om haar lessen in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht voor haar leerlingen. Leerlingen in de leeftijd van 2,5 tot zelfs 80 jaar.

De voorstelling van 9 juli had als thema ‘Films & Series’. Voorbij komen onder andere The Lion King, The Matrix, The Sound of Music, Ariël, Prison Break en Game of Thrones. Dit geeft beelden die afwisselend uitdagend, stijlvol, explosief, vol elegantie of sterk ritmisch zijn.
De choreografie is gelinkt aan het thema middels de muziek, de kostuums of de verhaallijn. Aandoenlijk zijn de peutertjes in hun rol van Mickey Mouse en swingend de jongens en meiden in de medley Mamma Mia.

Eigenaresse Manon;

Wauw, wat was het een fantastische dag! We hadden gewoon onze allereerste show op de planken gezet. En hoe?! Wat ben ik mega trots op alle dansers en het team!

In de afgelopen maanden hebben een mooie reis meegemaakt. Van het aanleren van de dans tot flink repeteren, zoals wij zeggen “vele puntjes op de I zetten”. Maar wat hebben alle leerlingen een prachtige groei gemaakt! Daar kun je als docent alleen maar trots op zijn.

En een choreografie maken en aanleren is niet in je vingers knippen en het staat er. Ontzettend dank je wel docenten! Het zijn toffe, mooie, leuke en indrukwekkende choreografieën geworden.

Runner Joyce! Wat is het speciaal om dit als zussen samen dit avontuur te beleven. Dank je wel voor het reilen en zeilen beneden. Want door Joyce stond ook echt iedereen op tijd op toneel! Fantastisch.

En ik blijf toch nog even mijn familie verder bedanken, namelijk Jacqueline (mijn moeder). Door jou staan alle leerlingen in prachtige kostuums te dansen! Jullie geloven het vast niet, maar op enkele kostuum na heeft Jacqueline alles achter de naaimachine gemaakt. Dat is me een enorme klus geweest! Dank dank!

Buitenom deze prachtige mensen wil ik ook alle hulpouders en vriendinnen achter de schermen bedanken, techniek van Spant en mijn vriend! Hij heeft toch wel een portie geduld moeten hebben in de afgelopen maanden, want het stond echt alleen in het teken ‘Manon en show’.

En dank jullie wel publiek! Zo enthousiast en wat waren jullie met vele, dat maakt het optreden zoveel leuker!