Eindvoorstelling in theater De Kom 2023

Klassiek Ballet, Streetdance, Modern-Jazz en Hip Hop… zo maar wat dansstijlen die dansschool Dance On Point uit Hilversum laat zien in de jaarlijkse eindvoorstelling. Dance On Point staat bekend om haar lessen in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht voor haar leerlingen.

De voorstelling van 9 juli had als thema ‘The Four Seasons. Voorbijkomen onder andere Bloemendans, Koningsdag, Halloween, Sneeuwvlokjes, Gemaskerd bal en Wintersport. Dit geeft beelden die afwisselend uitdagend, stijlvol, explosief, vol elegantie of sterk ritmisch zijn.

De choreografie is gelinkt aan het thema middels de muziek, de kostuums of de verhaallijn. Aandoenlijk zijn de ballet kleuters in hun rol van kabouter en swingend de jongens en meiden in de choreografie Urban.

Eigenaresse Manon:

Het was fantastisch om de theaterzaal zo vol te zien en dit met zeer enthousiast publiek! Op enkele plek na zat show 1 vol en show 2 was zelfs uitverkocht. Geweldig, dank jullie wel!

In de afgelopen maanden hebben de docenten; ikzelf (Manon), Renee, Artemi en Nikita hard gewerkt om mooie, sprankelende, stoere choreografieën neer te zetten. Wat zijn wij enorm trots op alle dansers!

Om de choreografieën een extra “touch” te geven, zijn er kostuums nodig. Ook dit seizoen heeft Jacqueline vele uren achter de naaimachine gezeten, dat heeft geleid tot weer zeer prachtige kostuums. Elke danser voelde zich mooi op het toneel. Dank je wel mam!

Joyce, mijn zus, helicopterview achter de schermen, runner kleedkamers en hulp bij de periode van voorbereiding. Wat ben ik jou enorm dankbaar, dank je wel!

Buitenom deze prachtige mensen wil ik ook alle 45+ hulpouders bedanken. Zij namen de begeleiding van de dansers op zich. Van voorlezen aan de peuters en kleuters, knutselen aan de tafel tot een les yoga geven in de grote kleedruimte. Inspirerend om te zien hoe iedereen op zijn eigen wijze samen een feest achter de schermen maakten!   

En dank jullie wel De Kom. Wat een fijn team om mee te mogen samenwerken. Wij kijken uit naar volgend jaar!