Van kantoor naar dansschool

Van een kantoor naar een dansschool! Samen met fantastische hulp heeft Manon haar ideeën tot werkelijkheid gebracht. 

Het begon met een muur slopen, om zo meer dansruimte te creëren. In een paar uur tijd was de klus geklaard en konden we beginnen aan het volgende project ‘verven’. Met vele extra handen werden de muren wit geverfd. En het oranje was niet gemakkelijk weg te sauzen, maar ook na een aantal lagen kregen we het voor elkaar.

Inmiddels was het laminaat in de dansschool bezorgd en kon de lounge en kleedkamer gelegd worden met een mooie, warme bruine vloer. Dat direct zorgde voor meer sfeer.

Met afwisselende bezoekjes van de spiegelboer kwam ook de specialist voor de dansvloer langs. In twee dagen tijd werd door middel van een constructie de zwevende vloer geplaatst. Er kwamen vele balken, platen en schroeven voorbij! Maar liefst 600 schroeven geteld en alle gaten werden naderhand gevuld met plamuurvoegsel.

‘Gert en Marcel, jullie hebben mij hier ontzettend blij mee gemaakt en het resultaat is er! Want elke dag sta ik op zonder spierpijn of dergelijke.’

Toen eenmaal de zwevende vloer erin lag, moest de wand waarop de spiegels gemonteerd werden, geëgaliseerd worden. De lichtschakelaars kwamen op een andere plek, stopcontacten werden verwijderd en door middel van platen te plaatsen voor de deuren en het raamwerk werd alles correct waterpas gemaakt en konden de spiegels netjes geplaatst worden.

Na twee weken verder te zijn, kwam het einde in zicht en zag je elke dag meer resultaat.

Zodoende moest de vinyl balletvloer gelegd worden en door middel van tape werden de banen aan elkaar vastgelegd, werden er koofjes gemaakt om bepaalde apparatuur en moesten alle meubels opgetuigd worden.

En toen was het zondag, de dag voordat de Dance On Point openging. De laatste grote schoonmaak kwam te pas, wat overigens de gedurende klus periode plaats vond, zodat alles spik en span klaar was voor maandag 2 september!